maanantai 28. elokuuta 2017

Taksvärkkipäivän voi viettää tarjoilemisen merkeissä

Martsarissa on päästy viettämään taksvärkkiä lukuisin eri tavoin. Martsarin toisen vuoden opiskelija David Rozenberg vietti oman taksvärkkipäivänsä WTKNS DONER-ravintolassa Vantaan Kivistössä.

Rozenberg kävi tienaamassa taksvärkkirahansa työskentelemällä tarjoilijana. Työtehtävät eivät tosin rajoittuneet yksinomaan tarjoilemiseen. "Työnkuvaani ravintolassa kuuluu kaikkea siivoamisesta välillä myös ruoantekoon, vaikka pääsääntöisesti toimin tarjoilijana. Toisin sanoen toimin yleismiehenä ravintolassa", hän kertoo.

David Rozenbergin taksvärkkipäivä kului tarjoilun parissa


Ravintola valikoitui taksvärkkipäivän työpaikaksi, koska Rozenberg on siellä töissä muutenkin. Henkilökunta on siis hänelle tuttua ennestään. "Olin juuri kyseisessä paikassa myös koska nautin tästä työstä", hän valottaa valintaansa.

Teksti: Tatu Mustonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti