perjantai 7. kesäkuuta 2024

Multiple Event -tapahtuma Martinlaakson lukiossa Erasmus-hankkeista 31.5.2024

Martinlaakson opiskelijat kokoontuivat lukuvuoden päättyessä kivaan ja rentoon tilaisuuteen, jossa esiteltiin koulumme kansainvälisyyshankkeita, joita onkin paljon! Tilaisuudessa oli myös musiikkia ja muistimme ansioituneita opiskelijoita.

Esittelyssä olivat muun muassa hankkeet Steam for All, Develeoping STEAM Literacy, Erasmus+ Cultural Ambassarors, Erasmuksen akkreditointimatkat Portoon, Wieniin, Baratislavaan, Potsdamiin sekä Brysseliin ja vielä käynnissä olevaan Qualified generations with STEAM Implementations.

Amfissa oli kuulolla koko koulu ja hanke-esittelijöinä toimi lukuisa joukko opiskelijoita ja opettajia, jotka ovat olleet mukana Erasmus-toiminnassa. Kuulimme opiskelijoilta, mikä matkustelussa on ollut antoisinta ja mitä kaikkia taitoja matkat voivat opettaa. Opettajat puolestaan ovat saaneet paljon uutta ajateltavaa digitaidoista sekä opetuksen uudistumisesta ja oppituntien valmistelusta ympäri Euroopan. STEAM Literacy -hanke on koostunut kokonaan opettajien koulutuksista ja siihen on osallistunut iso määrä opettajia. 

Kuvasatoa Multiple Event -tilaisuudesta:








                            Rehtorimme Salme johti Multiple Event -tilaisuutta





Opiskelijat kertoivat hankkeista.


Yleisöä oli runsaasti paikalla. 






Literacy-hanke keskittyi opekoulutuksiin. 









Opiskelijan näkökulma on Erasmus-matkoissa tärkeä. 





Kuvat: JPA, HG, SHa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti