perjantai 22. joulukuuta 2017

Martsarin musiikkidiplomi-ilta

Taas kerran Martsarilaiset kokoontuivat perinteiseen syksyn musadiplomi-iltaan keskiviikkona 13.12. Itse illan esiintyjinä toimi taitava joukko Martsarin abeja ja sopivan kokoinen yleisö muodostui niin opiskelijoista, perheenjäsenistä kuin opettajistakin. Diplomin tarkoituksena on luoda maksimissaan 20 minuutin konserttikokonaisuus, jossa esittelee omaa musiikillista osaamistaan haluamallaan tavalla.



Tänä syksynä esitykset olivatkin varsin monimuotoisia ja musiikkia kuultiinkin laidasta laitaan: pop-musiikista aina death metaliin sekä post-proto-sauna-coreen ja Metallicaan ukulella soitettuna. Seuraavan kerran Martsarissa kuullaan musiikkidiplomeita ensi keväänä. Sen lisäksi, että musiikkityylit vaihtelivat laajasti, vaihtelivat myös diplomien aiheet. Esityksiä olivat inspiroineet muunmuassa masennus, oman soittimen monipuolisuus sekä halu näyttää oppimaansa vain lyhyessä ajassa.


Kaiken kaikkiaan nämä kuusi esitystä loivat yhdessä loistokkaan ja tunnelmallisen illan, missä koettiin yllätyksiä ja suuria tunteita. Syntyi myös joukko tähtiä, joiden esitysten valot loistivat kaikki vierekkäin illan pimentyessä Martinlaakson yhteiskoulun auditoriossa!



Kuvat: Sanja Tuovila
Teksti: Aleksi Nerola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti