tiistai 26. huhtikuuta 2022

Opiskelijakunnan hallituksessa saa uusia ystäviä vaikuttamisen ohella

Martsarin opiskelijakunnan muodostavat kaikki lukiomme opiskelijat. Hallitukseen pääsee mukaan lukiossamme kuka vain, ja paikat erityisiin virkoihin äänestetään hallituksen sisällä. Tänä keväänä paikkansa puheenjohtajana jätti kaksi kautta luotsannut Miro Vauhkonen. Miro on aktiivinen vantaalainen, joka on osallistunut vaikuttamiseen paitsi koulun sisällä myös Vantaan nuorisovaltuustossa. Miroa kiinnostaakin politiikka, johon on hyvä harjaantua jo kouluaikoina. Miro muistelee kauttaan "Korona puudutti, mutta kivaa oli!" Hänen kausillaan iso osa kokouksista jouduttiin pitämään etänä. 

Kuva OPKH:n järjestämästä repliikistä eli yleiskokouksesta.



Uudeksi puheenjohtajaksi nousi toisen vuoden opiskelija Siiri Vaahersalo, joka kertoo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana olleensa liian arka lähtemään toimintaan mukaan. Siiri on kokenut OPKH:n toiminnan mahdollisuutena vaikuttaa koulun päätöksentekoon ja opiskelijoiden asioihin. Hän toivoo, että kokouksissa olisi aina kuitenkin rento ja hauska tunnelma. 

 Abit jättivät saatesanoina seuraavanlaista palautetta: 

  "Sain tosi paljon uusia ystäviä opkh:sta ja olen saanut vaikuttaa asioihin sekä rohkaistunut tekemään asioita. On ollut kaiken puolin kivaa olla opkh:ssa". 


"Kokoukset olivat mukavia ylimääräisiä tapaamisia kurssien ohella ja järjestetyt tapahtumat olivat kivoja. Asioiden suunnittelu ja niistä päättäminen oli kiinnostavaa ja toiminta ei vienyt liikaa aikaa muulta".

 "Ollut kaiken kaikkiaan todella hyvä kokemus. Päällimmäisenä hienot kokemukset ja muistot, monet uudet ystävät, joita OPKH:sta saanut sekä tietysti paras vastuuopettaja Heli<3". 

Tällä hetkellä uudet tuulet puhaltavat OPKH:ssa, sillä mukana on niin ykkösiä kuin kakkosiakin. 
Myös OPKH:n vastuuopettajan pesti vaihtuu ja Heli Groschup kiittää kaikkia kuluneista vuosista ja toivottaa Emilia Lahdelle antoisia ohjausvuosia eteenpäin. Tervetuloa uudet jäsenet heti ensi syksynä hallitukseen. Voit tulla kerran kaksi katsomaankin, olisiko toiminta sinua varten. Ovet ovat auki uusille!

Teksti: työryhmä
Kuvat: HG

Sumppiksen edustajia ja OPKH


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti