maanantai 13. elokuuta 2018

Uusi lukuvuosi kiikarissa

Hyvää uuden lukuvuoden 2018-2019 alkua!

Martsarissa palattiin jälleen koulun penkille viime viikon torstaina perinteisen lukuvuodenavajaistilaisuuden merkeissä, jolloin sisään koulurakennukseen asteli nykyisten toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoiden ja tutuksi tulleen henkilökunnan lisäksi ennätysmäärä uusia opiskelijoita sekä pari uutta henkilökunnan jäsentä.

Lukuvuoden aloitus herättää tunteita itse kussakin: koulurytmiin sopeutuminen vie aikaa helteisen kesän jälkeen. Tutut rutiinit palaavat rytmittämään arkea, mutta Martsarissa saadaan myös aihetta juhlaan läpi lukuvuoden. Heti ensimmäisenä on 22.8. järjestettävä koulurauhatapahtuma Energia-areenalla, jota seuraa muutaman viikon kuluttua 4.9. järjestettävä Tervetuloa Martsariin ykköset! -tapahtuma.

Martsarilainen haluaakin toivottaa niin uudet ykköset tervetulleeksi kuin tsempata kakkosia opiskelussa ja abeja lähestyviin ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisessa. Koulutyö ei aina ole hilpeää naurua täynnä, mutta yhdessä tekemällä työt hoituvat ja niiden tuotoksista voidaan myös nauttia!

Oikein antoisaa kouluvuotta kaikille!

Sanja Tuovila,
Martsarilaisen päätoimittaja

Kuva: Sanja Tuovila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti