keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tervetuloa Martsarilaiseen!

Hei!

Tervetuloa Martsarilaisen nettilehteen! Se päätettiin perustaa lukuvuonna 2016-2017, jotta martsarilaisille sekä muille lehden sisällöstä kiinnostuneille saataisiin vain kerran lukuvuodessa ilmestyvän fyysisen painoksen lisäksi enemmän ja monipuolisempaa luettavaa.
Lehden sisällön tuottavat Martinlaakson opiskelijat ja opettajat itse, mutta pääpaino on opiskelijoiden lehtityössä. Nettilehti myös takaa tasaiseen tahtiin ilmestyvät julkaisut eivätkä sitä rajaa fyysisen painoksen sivurajoitukset, joten jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuulumaan meidän kauttamme!

Entä mitä Martsarilaisen verkkojulkaisulta voi sitten odottaa? Päätoimittajana voin taata, että jo vuoden seurattuani martsarilaisia, niin opiskelijoitakin kuin opettajiakin, tulee sisältö varmasti olemaan monipuolista: opiskelijat ja opettajat olivat jo ennen nettilehden virallista avaamista kirjoittaneet suuren määrän juttuja muun muassa vaihto-oppilaana olemisesta, kielimatkoista sekä laajasti ympäri Suomen suosiota keränneestä Ei -näytelmäproduktiosta! Näitä juttuja sekä paljon muuta tulee ilmestymään siihen tahtiin, kun niitä saadaan tuotettua, tahtoohan lehden toimitus hyödyntää uuden verkkojulkaisun ajankohtaisuutta ja rajoittamattomuutta.
Nettilehteen ilmestyy myös koulun ilmoituksia sekä muita ajankohtaisia uutisia.

Vaikka nettipohjainen kirjoittelu ilmiönä on koko toimitukselle hieman ihmeellinen asia, tulee ainakin näin alkuun blogipohjaisena pyörivä nettilehti kehittymään varmasti toimituksen mukana. Näin ollen toimitukseen tarvitaan osaavia ja innokkaita opiskelijoita!
Sitoutumispakkoa vapaamuotoisessa toimituksessa ei ole, vaan opiskelija voi oman kiinnostuksensa mukaan osallistua toimintaan. Lehtikurssi kokoustaa muutaman kerran jaksossa ja ilmoittautua voi suoraan päätoimittajalle tai lehdestä vastaavien opettajien kautta.

Näiden sanojen saatteleman Martsarilaisen toimitus toivottaa kaikille hyvää alkavaa lukuvuotta sekä mukavaa kevättä!

- Aleksi Nerola, Martsarilaisen päätoimittaja & Toimitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti