perjantai 30. syyskuuta 2016

Martsarin monnarit

Vuoden 2016 monnarit pidettiin tiistaina 30.08. Päivän alkaessa ensimmäisen oppitunnin jälkeen uudet ykköset kutsuttiin saliin, jossa heidät jaettiin ryhmiin. Salista nyt ryhmäytyneet ykköset lähtivät kiertämään tutorien järjestämää hyvin eeppistä rastirataa. Rastirataan sisältyi muun muassa mega-Twisteri, reppuselkä kokis-juoksu, pingispallonpuhallusrata, lentopalloa lakanoilla, tukkihumalan ja pallonheiton pelottava sekasikiö sekä kivipaperisakset-turnaus.

Pingispallonpuhallus-rasti, Martinnlaakson lukion Facebook-sivu

Rastiradan jälkeen ykköset siirtyivät syömään herkullista tonnikalapastaa tai asteen vegaanimpaa kikhernebataattipataa. Ruokailun jälkeen jokainen paikalla oleva Martsarin lukion oppilas tuli saliin jossa ykkösiä odotti se kuuluisa opettajavisa! Opettajavisassa oli noin 10 kysymystä; mutta tietenkin, siinä oli jekku. Jos kysymykseen vastasi väärin, sai pirtelöönsä jotain hyvin mielenkiintoista kuten kurkkusalaattia tai äidinmaidonkorviketta. Jos taas kysymykseen vastasi oikein, sai osallistuja pirtelöönsä jotain parempaa kuten Daimia tai Siticolaa.
Pirtelöiden saavuttaessaan lopullisen muotonsa oli pukukilpailun vuoro. Ja 9 urheaa ykköstä nousi lavalle koko koulun tuomittavaksi. Lavalla nähtiin kaikkea kamppailulajien osaajasta hiphop-tanssijaan. Tunteet kävivät kuumana, kun taideaineiden opettajat väittelivät asujen paremmuudesta. Kiihtyneen väittelysession jälkeen taito- ja taideaineiden opettajat olivat valmiita paljastamaan voittajat. Voiton veivät taekwondon harjoittaja sekä keppihevosratsastaja.
Pukukilpailun jälkeen tuli aika opettajavisaan osallistuneiden juoda pirtelönsä. Kun urheat ykköset seisoivat rivissä lavalla juoma kädessä puolustamassa kunniaansa, tuli aika heittää litku kurkusta alas. Kun urotyö oli tehty ja lasit tyhjiä, säilyttivät he kunniansa.



Monnariden päätöksestä ja pirtelöiden juonnista, Martinlaakson lukion Facebook-sivu

Tämän jälkeen oli aika palata loputtomille oppitunneille ja arjen ikuiseen tyhjyyteen.


Teksti: Oskari Brinck, Ahti Törrönen, Trine Backman ja Nea Majuri 16E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti