maanantai 11. syyskuuta 2017

Martsarin monnarit ja abien sata aamua

Tiistaina 5.9 Martsarissa vietettiin tutoreiden järjestämiä monnareita, jotka ovat myös osa Martsarin perinteitä! Tänä vuonna monnareiden pukeutumisteemoina olivat ykkösille urheilu, kakkosille tv- ja elokuvahahmot sekä abeille jumalat.
Kuten monnareissa on tapana, järjestettiin ykkösille taas erilaisia rasteja ja tänä vuonna ykköset pääsivätkin muun muassa testaamaan taitojaan pingispalloradassa sekä arvuuttelemaan henkilöitä "Kuka minä olen?" -rastilla.
Pingispallorata.
Rastien lisäksi aurinkoiset monnarit huipentuivat koko koulun opettajien juhlaa, missä niin opettajat kuin opiskelijatkin tulivat nauttimaan opevisasta ja pukukilpailuista, sekä tietysti abiturienttien myrskyisästä sisääntulosta!
Abi-jumalia monnareiden juhlahumussa.
Toisen vuoden opiskelijoita pukeutuneena Harry Potter -tyylisesti.

Vuoden 2017 tutoreita.



Lisää fiiliksiä ja menoa Martsarista Instagramissa!

Keskiviikkona 6.9 puolestaan abiturienteilla oli taas syytä juhlaan: koulutyötä olisi jäljellä enää sadan aamun verran! Juhlamenot suoritettiin kuitenkin suhteellisen rauhallisissa ja mukavissa merkeissä, nimittäin yöasuissa. Käytävillä ja luokkahuoneissa näkyi kaikkea aina reinoista liehuviin aamutakkeihin ja unileluihin sekä tunnelma oli sen mukainen. 
Abiturientit Sohvi ja Minka teeman mukaisesti viettämässä aurinkoista sadan aamun päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti